Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2011 si este construit pe o suprafata de 53.000 mp. Acesta dispune de 604 camere repartizate pe 10 etaje.

Localizare: Hotelul este situat in Lara, la 17 km de centrul orasului Antalya si la 15 km de aeroport.

Plaja: Plaja hotelului este cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Pentru prosoape se percepe in depozit.

Dotari camere: camerele hotelului dispun de: telefon, TV satelit, seif, minibar, aer conditionat centralizat, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, mocheta, balcon, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei.

Facilitati hotel: restaurant principal, restaurant pentru copii, 5 restaurante a la carte, 9 baruri, bistro si patiserie, cafenea, piscina exterioara, aquapark cu 5 tobogane pentru adulti si 3 tobogane pentru copii, piscina interioara incalzita (doar in sezonul de iarna), miniclub pentru copii, lunapark, hammam, sauna, centru fitness, aerobic, volei pe plaja, teren de tenis si echipament (cu rezervare), darts, tenis de masa, animatie, muzica live, mini discoteca, loc de joaca pentru copii, internet wireless, sali de conferinta.

Servicii cu plata: sucurile naturale de fructe, sampania de import, room service, bauturile imbuteliate, bauturile premium, rezervare pentru restaurantele a la carte, meniul Teppenyaki in restaurantul oriental a la carte, tratamente in centrul Spa, masaj, nocturna pentru terenul de tenis, cursurile de tenis, biliard, bowling, jocuri pe calculator, internet cafe, sporturi acvatice, servicii medicale, babysitting, doctor, rent a car, servicii de spalatorie si curatatorie, comanda de torturi si buchete de flori, magazine, salon de infrumusetare, internet de mare viteza.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina exterioara cu topogane, piscina interioara, miniclub (4-12 ani), lunapark, mini discoteca, loc de joaca pentru copii.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.royalholidaypalace.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel
sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul
sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate
asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie