Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul a fost construit in anul 1998 pe o suprafata de 11.000 mp, este compus din urmatoarele cladiri: cladirea principala (camere standard si studio cu jacuzzi), cladirea Arycanda (camere standard si junior suite), cladirea Fame Garden (camere standard si family suites) si cladirea Limra Park situata peste drum de cladirea principala (camere standard).

Tip masa: Ultra All inclusive (sezon vara) / All Inclusive (sezon iarna).

Localizare : Hotelul este situat la 70 de km fata de aeroportul Antalya si la 8 km de orasul Kemer.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: TV satelit, seif, mini bar, telefon, balcon sau terasa, baie cu cada sau cabina de dus, aer conditionat.

Facilitati hotel :Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, cafenea, discoteca, aquapark cu 5 tobogane, 4 piscine exterioare, internet wi-fi in lobby, biliard, sali de conferinta, cinema, teren de tenis, basket, voley pe plaja, centru fitness, piscina interioara, sauna, baie turceasca, jacuzzi, amfiteatru, program de animatie.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturile imbuteliate, fresh-uri din fructe, telefon, echipament pentru tenis, biliard, internet cafe, centru de jocuri, masaj, sporturi acvatice, room service, masaj si alte tratamente, servicii de curatatorie.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club si diverse activitati pentru copii, loc de joaca.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.limakhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie