Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARA BARUT COLLECTION


Descriere

Descriere : Hotelul BARUT LARA a fost deschis in anul 2005 si renovat in anul 2014. Hotelul este construit pe o suprafata de 110.000 mp si dispune de 463 camere repartizate in cladirea principala cu 10 etaje (222 camere) si cladirea anexa cu 3 - 4 etaje (241 camere).

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare:Hotelul este situat pe plaja, la 12 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de aeroport.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: telefon, televizor, seif, minibar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, halat si papuci de baie, conexiune internet, parchet, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 8 restaurante a la carte (turcesc, fructe de mare, mediteranean, international, barbeque, regional, italian, oriental), patiserie, inghetata, 5 baruri, piscine exterioare pentru adulti si copii cu 5 tobogane: 3 pentru adulti si 2 pentru copii, piscina interioara, hammam, centru thallaso, volei pe plaja, 3 terenuri de tenis, teren pentru basket si mini fotbal, tenis de masa, step, aerobic, gimnastica, squash, pista pentru jogging, mini golf, centru fitness, mini club, cinema, programe de animatie, acces internet.

Servicii cu plata: room service, vinuri de import, servicii medicale, babysitter, tratamente si terapii in centrul Spa si Thallaso, masaj, servicii de spalatorie si curatatorie, sporturi acvatice, biliard, magazine, sali de conferinta, nocturna pentru teren de tenis.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscina cu 2 topogane, mini club pentru copii (4-12 ani), club pentru adolescenti 13 16 ani (doar in sezonul de vara), loc de joaca pentru copii.

Plaja:BARUT LARA are plaja privata cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervaricu cel putin o zi inainte;
- copiii cu varsta sub 12 ani nu sunt acceptati in resturantele a la carte Akdeniz Mediteranean si Tirmis Regional;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.baruthotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie