Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 1998 iar ultima renovare s-a facut in anul 2011. Este construit pe o suprafata de 147000 mp si are in total 506 camere repartizate pe 5 etaje.

Localizare: Hotelul este situat la aproximativ 29 km fata de aeroportul Antalya, la aproximativ 36 km de orasul Antalya si la 6 km de statiunea Belek.
Plaja: Hotelul dispune de plaja privata de 300 m lungime cu nisip si pietris. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, minibar (reumplut zilnic cu apa si bauturi racoritoare), seif (contra cost).

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (barbeque, turcesc, italian si asiatic), 4 baruri, 2 piscine exterioare, tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, amfiteatru, step, boccia, jocuri la plaja si piscina, badminton, voley, gimnastica si aerobic, sala de jocuri, sauna, baie turceasca, internet wi-fi in lobby, discoteca, centru fitness, canoe, sali de conferinta.

Servicii cu plata: bauturi imbuteliate, bauturi premium, fresh-uri din fructe, seif, room service, sala de jocuri, internet wi-fi in camere, sporturi acvatice, teren de fotbal, biliard, nocturna pentru teren de tenis, masaj si alte tratamente, coafor, magazine, doctor, servicii curatatorie.

Facilitati copii: mini club (4-12 ani), junior club (13-16 ani) mini disco, loc de joaca.

Alte informatii: animalele de companie nu sunt permise; in restaurante tinuta este obligatorie; accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica; hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: http://www.kayahotels.com.tr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel
sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul
sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie