Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul BOTANIK PLATINUM, amplasat in mijlocul unei frumoase gradini de palmieri, a fost deschis in anul 2014, consta intr-o cladire cu 6 etaje si are 447 de camere.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 90 km fata de aeroportul Antalya, la 77 km de aeroportul Gazipasa Alanya si la 32 km de orasele Side si Alanya.

Plaja:Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si intrare lina in apa. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: baie cu cabina de dus, uscator de par, telefon, TV LCD, seif, minibar (umplut zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), parchet laminat, aer conditionat centralizat, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei (la cerere), balcon.

Facilitati hotel :Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 5 restaurante a la carte, 6 baruri, 6 piscine exterioare, piscine cu tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, (cu exceptia piscinei interioare, celelalte piscine sunt utilizate in comun cu turistii cazati la Botanik Hotel & Resort), luna park (comun cu Botanik Hotel & Resort), programe de animatie, jocuri la piscina, muzica live in anumite zile, camera de jocuri, internet cafe, discoteca, salon de cosmetica, jacuzzi, baie turceasca, sauna, camera cu aburi, teren de tenis (comun cu Botanik Hotel & Resort), lectii de tenis, tenis de masa, darts, centru fitness, biliard, bowling, aerobic, gimnastica, step, volei pe plaja, internet wi-fi in camere si in lobby.
Servicii cu plata: bauturile de import, telefon, fax, sporturi acvatice motorizate, lectii de tenis (cu rezervare), echipament pentru tenis, biliard, bowling, salon cosmetica, jacuzzi in SPA, masaj si alte tratamente, coafor, jocuri pe calculator, internet cafe, servicii de curatatorie, servicii medicale.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), programe speciale pentru copii, loc de joaca, luna park, mini disco, piscina.

Plaja:Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si intrare lina in apa. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o rezervare pe sejur;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: https://www.delphinhotel.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie