Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Domes Noruz Kassandra - Haute Living Selection


Descriere

Domes Noruz Kassandra este un resort de lux cu un stil de viata conceputa exclusiv pentru adulti. Situat pe peninsula Kassandra din Halkidiki, Grecia, complexul este situat la doar 600 de metri de satul plin de viata Chanioti si la 92 km de aeroportul Makedonia din Salonic. Complexul are un club de plaja cu camere care au acces la o plaja cu nisip alb/pietris albastru, premiata cu un turcoaz limpede si apa cu cerneala albastra. Cu 156 de camere, Domes Noruz Kassandra ofera un sejur confortabil si elegant intr-o locatie uimitoare. Camerele de la Domes Noruz Kassandra sunt dotate cu balcoane sau terase mobilate si au un decor elegant, in intregime alb. Baile inspirate de spa adauga un plus de lux experientei oaspetilor, iar Maxi barul complet aprovizionat din fiecare camera, cu instrumente de mixologie, ofera un plus de confort.
Resortul este situat langa multe baruri vibrante pe plaja, plaje incredibile si scena animata a cluburilor de noapte din Halkidiki. De asemenea, se mandreste cu doua restaurante de semnatura si un bar de sushi si cocktailuri, pentru a satisface toate nevoile de luat masa. In plus, exista o singura piscina pe care oaspetii se pot bucura, complet echipata cu sezlonguri si umbrele premium si serviciu de bar pe plaja langa piscina si pe plaja. Domes Noruz Kassandra este o evadare pentru cei care sunt in concordanta cu scena globala a vietii de zi si de noapte. Se mandreste cu faptul ca este o baza de baza pentru explorarea cluburilor legendare din Halkidiki, Grecia, deoarece ambianta de sarbatoare pre-clubing a statiunii stabileste tonul pentru o experienta memorabila. Cu muzica live, batalii cu bucatari si prezentari de moda, oaspetilor le este garantat un timp minunat. De asemenea, statiunea acorda prioritate wellness-ului, cu o sala de sport in aer liber si sesiuni de yoga la apus, iar echipa de experti in stil de viata continua cultura de concierge a Domes, dedicata conectarii oaspetilor cu cele mai bune din Halkidiki.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie