Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zakantha Beach (Zakynthos)


Descriere

Descriere ZAKANTHA BEACH:
Hotelul reprezinta o alegere buna pentru o vacanta frumoasa, este foarte popular in special pentru cupluri, intrucat ofera servicii de cazare de incredere, personal prietenos, atmosfera placuta si spatii publice mari si luminoase. Deschis in 1990, hotelul a fost complet renovat in 2010.

Tip masa:
Demipensiune tip bufet.

Localizare ZAKANTHA BEACH:
Hotelul este situat pe strada principala din statiunea Argassi, pe plaja, la 4 km distanta de orasul Zante si 8 km de aeroport.

Dotari camere:
Hotelul Zakantha Beach dispune de camere simple, mobilate confortabil, situate pe 3 etaje si dotate cu: aer conditionat (gratuit doar in lunile iulie si august, contra cost in afara acestor luni cca 8 eur/zi- platibil la fata locului), TV satelit, seif (contra cost: 20 eur/sapt platibil la fata locului), minibar, uscator de par, grup sanitar cu dus, WiFi (contra cost). Curatenia in camere se face zilnic, lenjeriile de pat sunt schimbate de 2 ori pe saptamana iar prosoapele de 3 ori pe saptamana. Patul suplimentar este pat pliant.

Facilitati ZAKANTHA BEACH:
Hotelul dispune de receptive, lobby, lift, restaurant principal, bar la piscina, snack bar, piscina exterioara amenajata cu umbrele si sezlonguri, salon TV, centru internet, WiFi (contra cost),

Web: www.hotelzakanthabeach.gr

Categorie oficiala: 4*
Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie