Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF FANABE


Descriere

Booking.com - Foarte bine 8.3; Tripadvisor - 4 / 5 (Certificat de excelenta) Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje din Tenerife, la doar 500 m de plajele Playa de Fanabe si Del Duque, amandoua cu nisip auriu. In imediata apropiere sunt centre comerciale, restaurante, zona fiind animata. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 13 km.

Localizare:

Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje din Tenerife, la 500 m de plaja Playa de Fanabe si a fost complet renovat in anul 2004 pentru a indeplini toate standardele cerute de turisti. Parcul acvatic Aqualand se afla la o distanta de 3 km si aeroportul international Reina Sofia se afla la doar 13 km de hotel.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia turistilor 413 camere, un restaurant de tip bufet, 4 baruri ( Hall Café, bar la piscina, Solarium Bar si o discoteca ), 3 piscine, terenuri de sport ( tenis, fotbal, volei, mini-gold ), centru-SPA, magazine, mini-market, mini-club si mini-discoteca pentru copii intre 4 si 12 ani, sala de conferinte, sala de jocuri, internet wi-fi, salon de infrumusetare, sala fitness, serviciu spalatorie/curatatorie, serviciu rent-a-car. Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Facilitati camere:

Camerele sunt spatioase si au un design care sa multumeasca gusturile tuturor clientilor. Toate camerele sunt prevazute cu balcon, aer conditionat, telefon, uscator de par, minibar, seif, televizor.

Sport si Divertisment:

 

Hotelul le ofera clientilor sai numeroase facilitati de petrecere a timpului liber pe perioada sejurului: 3 piscine, sala de fitness, terenuri de sport ( teren de tenis, fotbal, volei, baschet, mini-golf ), discoteca, mini-club si mini-discoteca pentru copii, sala de jocuri.

Drinks & Food:

Turistii pot savura preparate locale si preparate internationale in cadrul restaurantului de tip bufet, se pot relaxa servind cateva bauturi si gustari la barul de langa piscina sau la cafeneaua din zona receptiei Hall Bar.

Facilitati copii:

Hotelul are grija si de copii si au pregatit pentru aceastia un mini-club si o mini-discoteca. Acestea se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani.

Spa & Welness:

Hotelul dispune de centru-SPA. Serviciile centrului-SPA sunt contra-cost si includ tratamente, masaj, sauna, Jacuzzi, baie turceasca, piscina rece.

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/
Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.