Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE SEA PUERTO RESORT


Descriere

Hotelul Puerto Resort se mândrește cu o locație spectaculoasă în apropierea stațiunii Puerto de la Cruz, iar centrul este la doar 1,5 km de hotel.

Localizare

  Hotelul Puerto Resort se mândrește cu o locație spectaculoasă în apropierea stațiunii Puerto de la Cruz, iar centrul este la doar 1,5 km de hotel. Acest complex popular oferă ceva pentru fiecare membru al familiei, potrivi fiecărui stil de vacanță. Puerto Resort se află la doar 1,5 km de parcul acvatic subtropical Lagos Martíanez şi la 5,5 km de oraşul Orotava. Faimosul Parc Național Teide se afla la 40 km de hotel si găzduiește cel mai înalt munte al Spaniei - muntele Teide. Zona este ideală pentru exploratori curioși și oferă un cadru romantic pentru o vacanță de cuplu. Aeroportul Tenerife Norte se găseşte la 20 de minute de mers cu maşina.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Botanical Gardens (400 m), Martianez Shopping Centre (500 m), Puerto de la Cruz Casino (800 m), Church of Nuestra Señora de la Peña de Francia (1 km), Plaza Charco si Taoro Park (1,3 km), Puerto de la Cruz Bus Station (1,5 km), San Felipe Castle (1,9 km), Playa Jardin Beach (2,2 km), Loro Park (2,8 km).

Facilitati hotel

  Blue Sea Hotel Puerto Resort este un complex modern și expansiv în nordul insulei Canare din Tenerife. Facilitățile sale nenumărate și mini clubul, combinate, vin in intampinarea familiilor, cuplurilor și grupurilor de turisti care se pot bucura de o vacanță relaxantă și de zile pline de distracție în confortul reședinței. Proprietate include 2 clădiri (Bonanza şi Canarife). Hotelul serveşte mic dejun internaţional tip bufet şi cina. De asemenea, există un snack bar şi un bar lângă piscină. Centrul spa al hotelului are saună şi cadă spa, iar oaspetii pot opta pentru o serie de masaje şi tratamente de înfrumuseţare.

Hotelul dispune si de urmatoarele servicii si facilitati precum terasa la soare, gradina, parcarea privată la proprietate (necesară rezervare, contra cost), cameră de bagaje, schimb valutar, lounge/cameră cu TV comună, închirieri auto, seif, lift, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă.

Facilitati camere

Camerele Hotelului Puerto Resort by Blue Sea sunt confortabile, spatioase si elegant decorate, echipate cu o gamă completă de facilități precum aer condiţionat, podea cu mochetă şi balcon/terasa cu vedere la mare, la munte sau la piscină, excelente pentru ca turistii sa se bucure de soare într-un cadru mai privat, TV prin satelit, internet Wi-Fi (contra cost), minibar (cost suplimentar), seif (contra cost), baie proprie, uscator de par, telefon.

Activitati/Divertisment

  Amplasate în mijlocul unor grădini subtropicale amenajate, cele două piscine în aer liber ale complexului Puerto Resort includ o piscină pentru adulti, una separată pentru copii și o mulțime de șezlonguri pentru acele zile însorite. Pentru oaspetii care vor sa se relaxeze se recomanda Spa-ul hotelului, dotat cu o cadă cu hidromasaj, saună, baie turcească și terapeuți Spa care oferă masaje alături de o serie de tratamente faciale și corporale.

Un program de divertisment se desfășoară de-a lungul zilelor și serilor, inclusiv "Mini Club", unde copiii pot fi lăsați în mâinile personalului de experiență pentru o mulțime de distracții și jocuri (10.00 - 18.00). Activitatea nu este niciodată departe de entuziaștii de fitness și de adrenalina, cu terenul multi-sport care permite vizitatorilor să joace volei, fotbal și baschet, plus o sală de gimnastică de ultimă oră și tenis de masă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie