Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RHODIAN ROSE


Descriere

Fabulos: 8.8 Booking.com Hotelul este la 5 minute pe jos față de plajă. Acest complex înconjurat de o grădină încântătoare cu trandafiri se află la 400 m de plajă și la 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Faliraki.

Localizare:

Hotelul este la 5 minute pe jos față de plajă. Acest complex înconjurat de o grădină încântătoare cu trandafiri se află la 400 m de plajă și la 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii Faliraki.

Facilitati hotel:

Hotelul are o piscină mare, piscină pentru copii și cadă cu hidromasaj, bar si restaurant, wi-fi gratuit in zonele publice, seif la receptie ( contra cost)

Facilitati camere:

Camerele Hotelului Rhodian Rose au fost renovate in intregime in 2019 si sunt spațioase și decorate cu gust. Sunt dotate, de asemenea, cu frigider, TV prin satelit, uscător de păr si aer conditionat ( contra cost). Toate unitățile de cazare au vedere la piscină sau la grădină.

Note:

Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului de la receptie sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard si precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului urmatoarele:
-informatiile standard care se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/
-informatiile precontractuale, care se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.
Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.