Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SERAMAR HOTEL SUNNA PARK


Descriere

Hotelul Sunna Park este cea mai buna optiune pentru cei care doresc sa petreaca o vacanta linistita, lipsita de griji si stres, intr-un cadru plin de vegetatie luxurianta.

Localizare

  Hotelul este amplasat la doar 200 m de plaja (la 3 minute de mers pe jos) si la aproximativ 24 km de aeroportul Palma de Mallorca. Clubul de golf Santa Ponsa este situat la 4,5 km.

Hotelul Seramar Sunna Park este înconjurat de munţi şi păduri de pini şi se află la 5 minute de mers pe jos de animatul bulevard principal din Paguera, unde se găsesc baruri, restaurante, magazine și discoteci.

Cele mai apropiate puncte de atracție sunt: El Chiringuito Bar (2 km), Santa Ponsa Beach (3,2 km), Santa Ponsa Yacht Club (3,3 km), Santa Ponsa Plaza si Jungle Park (3,4 km), Aqualand Magaluf (5,3km), Port Adriano (5,7 km), Parcul Acvatic Western (6,3 km), Aqua land (6,7 km).

Facilitati hotel

  Sunna Park hotel pune la dispozitia oaspetilor sai receptie 24h, aer conditionat, piscina interioara si exterioara, seif, lift, parcare privată la proprietate contra cost (necesita rezervare), acces internet contra cost, doctor la cerere, animatie, rent-a-car, room service, bar, restaurant tip bufet, snack bar, biciclete de închiriat, terasa la soare, gradina, săli de conferinţă şi petreceri, serviciu de transfer (contra cost), serviciu de schimb valutar, vamera de bagaje, personal multilingv, centru SPA.

Centrul spa al Hotelului Sunna Park oferă saună, cadă cu hidromasaj şi serviciu de masaj. Oaspetii au la dispoziţie un lounge cu TV şi o sală de jocuri cu mese de tenis şi biliard. Hotelul oferă programe de divertisment pentru adulţi şi copii.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt modern amenajate, luminoase si spatioase, dispunand de aer condiţionat, balcon privat/ terasa cu vedere la mare sau catre oras, telefon, seif,  incalzire centralizata, TV prin satelit, internet Wi-Fi contra cost, pardoseala cu parchet sau gresie. Baia proprie pune la dispoziţie uscător de păr.

Activitati/Divertisment

  Ca modalitati de petrecere a timpului liber hotelul ofera jacuzzi, teren de squash, sala de fitness, sauna (taxa de 10 €/ jumătate de oră), masaj (28 €/ jumătate de oră, 35 €/ oră), tenis de masa, camera de jocuri, teren de joaca pentru copii, inchirieri biciclete (cost suplimentar), darts, animatori.

Seramar Sunna Park dispune de două piscine pentru adulți și una pentru copii, șezlonguri, snack bar și un solar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )