Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fergus Bermudas


Descriere

Fergus Bermudas 4* este un hotel situat intr-o locatie exotica, la doar 3 minute de plaja din Palmanova pe insula Mallorca, intr-un areal unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate camerele au balcon privat unde oaspetii sai se pot bucura de briza marii si de soare, iar zona ofera posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru biliard sau inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, călărie, scufundări, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului Fergus Bermudas sunt modern amenajate, confortabile si luminoase si dispun de aer condiționat (controlat central), seif, internet Wi-Fi gratuit, smart TV (prin satelit), baie privata cu cabină de duș, uscator de par, birou, telefon pe birou, seif în cameră, mini-bar, ferestre izolate fonic.

Facilitati hotel
Situat într-o locaţie exotică pe uimitoarea insula Mallorca, acest hotel cu o ambianţa insorita şi tropicala are o poziție privilegiata in apropierea plajei si un design perfect integrat in imprejurimile sale. Fergus Bermudas este un hotel situat la doar 3 minute de plaja din Palmanova pe insula Mallorca, intr-un areal unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate camerele au balcon privat unde oaspetii sai se pot bucura de briza marii si de soare, iar zona ofera posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port.

Localizare
Fergus Bermudas 4* este un hotel situat intr-o locatie exotica, la doar 3 minute de plaja din Palmanova pe insula Mallorca, intr-un areal unde turistii se pot bucura de una dintre cele mai variate oferte turistice de pe insulă. Toate camerele au balcon privat pentru ca oaspetii sai sa se poata bucura de briza marii si de soare, iar zona ofera posibilitatea de a practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Cele mai apropiate puncte de atractie sunt: BCM Magaluf (0.7 km), Katmandu Park (0.9 km), Island Beach Club (0.9 km), Twisted Water Park (1 km), The Stage (1.1 km), Nikki Beach Mallorca (1.5 km), The Pirates Adventure (1.6 km), Aqualand (1.8 km), Parc Acvatic Western (2 km), Aqualand Magaluf (2 km), golf Santa Ponsa (3.2 km), plaja Santa Ponsa (4.5 km), plaja Cala Portals Vells (5.2 km), Jungle Park ( 5.7 km), port Adriano (5.8 km), plaja Cala Major (7.3 km), Mallorca Casino (8.3 km), Son Vida Golf (9.5 km), Palma Yacht Club (10.6 km), Palma Port (11.4 km), aeroportul Palma de Mallorca (17.2 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
CH ( incalzire centralizata )
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )