Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amic Miraflores


Descriere

Hotelul Amic Miraflores a fost construit in anul 1965 beneficiand de renovare in anul 2004 si apartine lantului hotelier Amic Hotels. Acesta este alcatuit dintr-un corp de 5 etaje cu 69 de camere standard duble si 9 camere single.Facilitati camere
Hotelul dispune de 69 de unitati de cazare spatioase si confortabile, avand balcoane cu o deschidere larga astfel incat camerele au si lumina naturala. Camere hotelului au baie privata cu cada si dus, uscator de par, balcon sau terasa, aer conditionat si incalzire, televizor prin satelit, telefon, frigider, izolare fonică, dulap, seif. Oaspetii au la alegere 2 tipuri de camere: single si duble cu vedere la gradina, la mare sau fără vedere la mare.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele servicii si dotari: piscina in aer liber, internet gratuit in zonele publice, terasa la soare, solar, aer conditionat, restaurant (bufet), bar, snack bar, serviciu de inchiriat auto, biciclete si role (contra cost), spatiu de joc tenis de masa, serviciu de transfer (contra cost), camera de bagaje, birou de turism, pranz la pachet, schimb valutar, spalatorie, receptie deschisa nonstop, sali de conferinta si petreceri, personal multilingv. Hotelul include un restaurant şi un bar. De asemenea, oaspeții au la dispoziţie barul şi sala de mese de la Hotelul Gala, aflat chiar vis-a-vis de Hotelul Amic.

Localizare
Hotelul este situat la o distanta de 50 metri de plaja Playa de Palma si la 2 kilometri de Aeroportul Palma de Mallorca. Oraşul El Arenal este situat la 15 minute de mers cu maşina. Aici turistii vor găsi multe baruri şi cluburi, precum şi o viață de noapte animată. Hotelul Amic Miraflores se află aproape de autostrada PM-19, la numai 8 km de orașul Palma de Mallorca. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Cala Estancia Beach si San Antonio de la Playa Marina (500 m), Palma Aquarium (1 km), Mega Park Nightclub (3,5 km), El Arenal Marina (4,7 km), Aqualand El Arenal (5,6 km), Son Muntaner Golf (5,8 km).

Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment sau pot opta pentru tenis de masa, biliard, darts sau inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, calarie, scufundari, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Restaurant
Rent-a-car
Piscina exterioara
Bar
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Permite animale de companie
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Acces internet
AC ( aer conditionat )