Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Artemis Cynthia Holiday Apartment


Descriere

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Oferind 4 piscine, o grădină spațioasă și un centru de fitness, Complexul Artemis Cynthia este situat la 1 km de restaurantele, barurile și magazinele din zona turistică a orașului Paphos. Oferă unități de cazare in sistem self-catering, cu balcon mobilat spațios cu vedere la piscină sau la Marea Mediterană.

Toate apartamentele cu aer condiționat de la Artemis au cameră de zi cu televizor și canapea. Fiecare dintre ele include bucătărie complet utilată, cu masă și facilități de gătit.

Cei mici au la dispoziție o piscină pentru copii. Există și o grădină cu plante și copaci.

La doar cațiva metri se află o stație de autobuz. La 50 de metri de complex se găsesc magazine mixte, iar la mai puțin de 300 de metri există supermarketuri și piețe de fructe. Plaja municipală din Paphos este la 1,5 km, iar centrul istoric din Paphos se află la 3 km. Aeroportul din Paphos este situat la 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie