Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe plaja principală din centrul orașului Kos, Hotelul Triton pune la dispoziție camere și suite cu aer și balcon. Oferă acces gratuit la internet Wi-Fi și servește un mic dejun american.

Camerele și suitele de la Triton sunt decorate elegant. Acestea sunt dotate cu TV prin cablu, minibar și uscător de păr. Unități au podea cu parchet și ferestre izolate fonic. Cele mai multe camere au vedere la Marea Egee.

In restaurantul Avanti este servit zilnic micul dejun tip bufet. Oaspeții pot lua micul dejun in camera lor, la un cost suplimentar. Avanti servește preparate din bucătăria italiană la pranz și cină. Triton are un bar care servește cafea.

Hotelul Triton este un punct de plecare ideal pentru explorarea insulei. In imediata apropiere oaspeții pot vizita copacul lui Hipocrat, Castelul Cavalerilor și portul de acord Kos. Langă hotel sunt disponibile locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie