Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cu un stil architectural unic, ce imbina stilul modern mediteraneean cu cel venetian, hotelul Platanista este alegera ideala pentru aceia ce isi doresc relaxare intr-o oaza de verdeata, departe de agitatia cotidiana.

Localizare

Hotelul Platanista se afla intr-o locatie linistita, la doar 150 m de plaja, la 2.5 km de orasul Kos, la 1 km de port si la 25 km de aeroport.

Facilitati hotel

Platanista pune la dispozitia oaspetilor sai restaurant, snack bar, 2 piscine exterioare, 1 jacuzzi, bar la piscina, sala de gimnastica, sauna, hammam, masaj, salon de frumusete, teren de tenis, mini golf, masa de tenis, mini soccer, polo si activitati de animatie precum spectacole si muzica live. Pentru copii hotelul le-a pregatit o piscina special amenajata si un loc de joaca.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere duble, superioare, family si apartamente, toate fiind foarte spatioase si elegant mobilate. Camerele duble standard dispun de baie, cabina de dus, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere la gradina sau la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Rent-a-car
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
Acces internet
Restaurant
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie