Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATLANTICA MARMARI BEACH


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Marmari. Se afla pe plaja, la 14 km de orasul Kos si la aprox 16 km de aeroport. Este recomandat in special familiilor cu copii - "Fun & Action". *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:

In Marmari, hotel pe plaja la 10 km de orasul Kos. 

Facilitati hotel:

Receptie, casa de schimb valutar, bar la piscina, bar pe plaja, internet Wi-Fi in lobby, colt pentru internet - contra cost, mini-market, 3 piscine exterioara ( una cu topogane), 3 piscine pentru copii, 1 jacuzzi exterior, sezlong-uri si umbrelute la plaja - contra cost, loc de joaca pentru copii, serviciu de inchiere masini, teren de tenis, mini-golf, voley, darts, program de animatie zilnic, program de divertisment cu muzica live seara.

Facilitati camere:

Camerele au 20 mp si dispun si paturi duble sau twin, balcon sau terasa, telefon, mini-frigider, aer conditionat, TV, uscator de par, seif - contra cost.

Web page:

www.atlanticahotels.com/en/Hotels/Greece/AtlanticaClubMarmariBeach

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.