Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Bristol este situat central in principalul oras de pe insula Ischia, foarte aproape de plaja. Camerele moderne sunt echipate simplu si functional.


Localizare: Hotelul Bristol este situat in insula Ischia, in orasul cu acelasi nume. Hotelul este situat in centrul orasului Ischia Porto, pe promenada pietonala care traverseaza intreaga zona centrala a orasului, de la Via Roma, la Corso Vittoria. Plaja San Pietro se afla la 50 m distanta de hotel.


Facilitati hotel: Hotelul Bristol ofera clientilor sai urmatoarele servicii: piscina in aer liber cu apa minerala (neincalzita), piscina acoperita cu apa calda si centru wellness (contra cost), restaurant, bar si zona de relaxare cu TV.


Dotari camere: camerele la Hotel Bristol au fost renovate in anul 2018, sunt amenajate in stil modern si sunt echipate cu baie, telefon, incalzire sau aer conditionat (in perioada 15.06 15.09), TV, seif, mini frigider.


Pagina web: https://www.casthotels.com/bristol.html


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.