Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tropitel Sahl Hasheesh


Descriere

Hotelul este situat in Sahl Hasheesh, pe plaja privata

Localizare

Tropitel Sahl Hasheesh este situat pe plajă, la 30 de minute de aeroport și la 27 km de centrul orașului.

Facilitati Hotel

Hotelul are o plajă cu nisip și cu debarcader privat, 3 piscine în aer liber încălzite în timpul iernii, precum şi o piscină pentru copii, 5 restaurante impresionante care servesc mâncăruri italiene, mexicane, indiene, turcești și orientale. 

Oaspeții au acces gratuit la parcul acvatic, precum și la tratamentele de relaxare și corporale oferite de centrul spa și de fitness, care pune la dispoziție și saună, masaje, baie de aburi și cadă cu hidromasaj în aer liber. De asemenea, oaspeții pot beneficia de o varietate de facilități de agrement, printre care scufundări, navigație cu ambarcațiuni cu vele, ciclism, tenis, volei, biliard şi tenis de masă.

Facilitati Camere

Acesta oferă unități de cazare elegante, moderne şi spațioase. Toate camerele au aer condiționat şi balcon sau terasă cu vedere la grădină, la piscină sau la mare. De asemenea, unitățile de cazare includ zonă de relaxare cu TV LCD cu canale prin satelit, precum şi baie privată cu duș sau cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.