Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC ROYAL RESORT


Descriere

LOCALIZARE

Titanic Royal 5* este situat la 10 minute (11 km) de Aeroportul International Hurghada. La doar 300 de metri este plaja privata, pe malul Marii Rosii.

FACILITATI

Piscine si Plaja: Plaja Privata. O piscina pentru adulti si doua piscine pentru copii - toate incalzite iarna.
Diving, Windsurf si Aqua Center: O echipa de profesionisti va va pune la dispozitie echipamentele necesare si va va oferi toate instructiunile pentru o experienta de scufundari de neuitat. Cei ce cauta mai multa adrenalina pot incerca wind-surfing. Cine doreste sa se relaxeze o poate face intr-o plimbare cu barca pe mare.
Aqua Park: 13 tobogane diverse unde copiii se pot distra, sub atenta supraveghere a salvamarilor.
Echipa de Animatie: spectacole live zilnice si muzica live.
Jocuri si Club Pentru Copii: Clubul lui Tom si Jerry este locul creat special pentru copiii intre 4 si 12 ani. Programele conduse si supervizate de ingrijitori specializati sunt: mini-disco, sporturi si activitati educationale, pictura si gatit, arte si mestesuguri, sala si loc de joaca.
Spa & Wellness: tratamente de infrumusetare, sauna umeda/uscata, bai turcesti, jauzzi (afara), beauty center.
Sala de fitness: dotata cu echipament de ultima generatie. Cursuri de fitness si aerobic.
Divertisment: muzica live, spectacole. Jocuri video, xbox, airhockey, biliard, ping-pong, foosball, bowling.
Evenimente sau intalniri: sali dotate cu echipament complet - proiector, flipchart, boxe, microfon. Royal Hall (180 locuri) si Grand Hall (60 locuri).

RESTAURANT

Restaurante: Diamond Restaurant, Santa Lucia (specific italian), Chung Ying (specific chinezesc), Teppanyaki Grill, Khan (specific mongolez)
Baruri: Lobby Bar, Royal Beach Bar and Restaurant, Pool Bar, Fountain Bar, Lounge Jack & Rose

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa, televizor, aer conditionat, seif, minibar, baie cu dus, produse pentru ingrijire personala si uscator de par.

STANDARD ROOM (42 m2) - vedere la gradina/piscina/mare
SWIM UP ROOM (42 m2) - acces la piscina direct de pe terasa
FAMILY ROOM (55 m2) - doua dormitoare, unul cu pat king-size, iar celalalt cu doua paturi single. vedere la gradina/piscina/mare
BACK VIEW ROOM (42 m2)
SUITE VIEW ROOM (90 m2) - dormitor cu pat king-size, living cu dulap spatios. Vedere la piscina/mare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.