Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Star Beau Rivage


Descriere

Hotelul este situat pe plaja privata cu nisip, la 2 km de Hurghada.

Localizare

Hotelul este situat pe o plajă privată cu nisip, iar Aeroportul Internaţional din Hurghada este la o distanta de 10 km si Sakkala-centrul modern al oraşului Hurghada se afla la 2 km.

Facilitati hotel

Complexul are 4 restaurante si 6 baruri, o zona de plaja private, bar si snack bar, piscina in aer liber amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, club pentru copii, internet Wi-Fi, snorkelling, tenis de masa, centru SPA, sala de fitness, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare).

Facilitati camere

Camerele sunt modern mobilate si luminoase, dotate  cu TV cu ecran LCD cu canale prin satelit, internet Wi-Fi, balcon privat, aer conditionat si grup sanitar propriu dotat cu articole de toaleta si uscator de par.

Activitati/Divertisment

Oaspetii acestui hotel se pot bucura de facilitati de sporturi nautice, snorkelling, squash, scufundari, windsurfing, darts, karaoke, mini golf, billiard, sau tenis de masa.

IMPORTANT!

Anunt acces piscina:

„În ceea ce privește procesul de modernizare continuă și în curs de desfășurare pentru îmbunătățirea facilităților hotelului, vă rugăm să rețineți că  piscina neîncălzită o sa fie inchisa in perioada 02.01 - 02.02.2024 pentru un upgrade.

Acest lucru nu afecteaza oaspeții în mod special în această parte a anului, deoarece piscina încălzită va fi deschisă."

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.