Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Gull Beach


Descriere

Localizare: Hotelul este situat la 8 km de aeroport, în centrul orasului Hurghada, pe malul marii. Facilitati: 5 restaurante (2 a la carte), 8 baruri, 3 piscine exterioare (una cu încalzire iarna), 2 sali de conferinte (capacitate max. 80 si 140 pers.), spalatorie, curatatorie, sala cinema, cabinet medical, coafor, internet- cafe (contra cost), magazine. Pentru copii: piscina (fara încalzire), sectiune în piscina exterioara cu încalzire iarna), teren de joaca, meniu pentru copii, scaune pentru copii în restaurant, miniclub (4 - 12 ani), mini-zoo, animatie pentru copii, baby cot (la cerere, la receptie, gratuit), baby-sitter (la cerere, contra cost). Plaja: proprie, cu nisip. Umbrele, sezlonguri, saltele, prosoape de baie - gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele -gratuit. Camere: Dispune de 710 camere dotate cu baie proprie sau dus, foehn (în camera, gratuit), mini-bar(gol), seif (la receptie, contra cost), aer conditionat central, TV Satelit, telefon, balcon sau terasa (nu, la toate camerele), pardoseala – gresie, room-service (contra cost). În camera se face curatenie – zilnic. Asternuturile sunt schimbate - 3 ori pe saptamâna. Sporturi si agrement: aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, fotbal de masa, darts, tenis de masa, mini-fotbal, muzica live, discoteca (bauturi, contra cost). Contra cost: sauna, masaj, baie cu aburi, baie turceasca, jacuzzi, sala fitness, program de divertisment (2 ori pe saptamâna), teren de tenis, inchiriere rachete de tenis, banana, squash, biliard, windsurfing, centru diving, plimbari cu camila.

Localizare

Hotelul este situat la 9 km de aeroport, în centrul orasului Hurghada, pe malul marii.

Facilitati Hotel

Toate piscinele din aer liber şi piscina cu cascade sunt înconjurate de șezlonguri cu umbrele. Oaspeții se pot bucura de acces gratuit la internet WiFi la food court și pe plajă, între orele 08:00 - 24:00. Parcul acvatic are piscine cu temperatură controlată şi are 3 tobogane pentru adulti si 8 pentru copii. De asemenea, există 12 restaurante și baruri. Oaspeții au la dispoziție un food court modern care oferă preparate italiene, indiene, orientale şi din Orientul Îndepărtat.

Seagull pune la dispoziție plaja privata cu nisip, o echipă internațională de animatori, un centru spa, terenuri de tenis, facilități de windsurfing, biliard şi tenis de masă, centru de fitness precum și o mică grădină zoologică, club pentru copii, o unitate medicală deschisă non-stop, discotecă, 2 cinematografe, 2 săli de conferințe, facilități pentru organizarea de evenimente şi multe altele.

Facilitati Camere

Camerele sunt spațioase și sunt decorate în stil modern. Toate camerele au TV prin satelit, aer condiționat, minifrigider, seif gratuit, telefon cu linie directă şi uscător de păr. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Room Service
Schimb valutar
Rent-a-car