Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Royal Lagoons Aqua Park Resort


Descriere

Royal Lagoons Resort & Aquapark este un complex de 5 stele, situat perfect pe promenada centrală din Hurghada. Este un loc extraordinar pentru o vacanță de neuitat. Stațiunea are o plajă privată cu nisip, care se află la 5 minute de mers cu Shuttle Bus.

Localizare

Această hotel este un complex de 5 stele cu 4 restaurante, 5 baruri şi 4 piscine, într-o locație ideală pe promenada din centrul orașului Hurghada, la 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional. Complexul este la 5 minute de mers cu mașina de plaja sa privată cu nisip, accesibilă cu un serviciu gratuit de transfer.

Facilitati hotel:

Oaspeții se pot destinde savurând o băutură la barul de la piscină sau la barul de pe plajă, care oferă vedere uimitoare. Zona mare de piscină cuprinde 4 piscine diferite, inclusiv una prevăzută cu 5 tobogane de apă pentru adulţi şi o piscină pentru copii cu 4 tobogane. Sunt disponibile prosoape de plajă și șezlonguri. Royal Lagoons Resort & Aqua Park Families and Couples Only pune la dispoziție un program multinaţional de divertisment, un teren de tenis, un club pentru copii şi un loc de joacă.

Facilitati Camere

Camerele de la Royal Lagoons Resort Hurghada au aer condiționat, minibar, TV prin satelit și balcon sau terasă. Baia include cadă sau duș, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan