Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pyramisa Sahl Hasheesh


Descriere

Hotel pe plajă

Camere și zone comune renovate în 2018

Acces internet Wi-Fi gratuit în lobby și pe plajă

Aqua Park cu 6 tobogane

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Deschis în anul 2007, hotelul Pyramisa Sahl Hasheesh 5* se întinde pe o suprafaţă de 120.000 mp, pe malul Mării Roşii. Ultima renovare a avut loc în anul 2018.



Principalele puncte de atracție

Hotel pe plajă

Camere și zone comune renovate în 2018

Acces internet Wi-Fi gratuit în lobby și pe plajă

Aqua Park cu 6 tobogane

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

- Mic dejun, prânz şi cină - tip bufet;

- Mini-bar alimentat zilnic cu apă;

- Restaurante a la carte: o cină/ sejur gratuită, cu rezervare în prealabil;

- Băuturi alcoolice: bere, vin (alb, roșu, rose), brandy, vodka, gin, whisky, rom, tequila, ouzo;

- Acces internet Wi-Fi (în lobby și pe plajă), sală de fitness, aerobic, aqua gym, polo pe apă, darts, boccia, tenis de masă, basket, teren de tenis, volei pe plajă, lecții de dans, jocuri pe plajă, program de animații.



Locatia

Hotelul este situat în stațiunea Sahl Hasheesh una dintre cele mai cunoscute destinații din lume pentru diving, la o distanţă de 15 km de aeroportul din Hurghada şi la 25 km de centrul orașului.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip şi corali, lungime: 900 metri; 2 piscine exterioare – una dintre ele dispune de încălzire pe timpul iernii, 2 piscine pentru copii, Aqua Park cu 6 tobogane; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet ”Six Continents”, restaurante a la carte cu specific: ”Pablo” – italian, ”Calavera” – mexican, ”Fayrouz” – oriental; Vienna Bar, Pablo Pool Bar, Calavera Resto-Bar, Snack Beach Bar, Shisha Bar.



Sport și relaxare

Health Club (saună, jacuzzi, 8 camere de masaj, baie turcească), coafor, biliard, sală de fitness, aerobic, aqua gym, polo pe apă, darts, boccia, tenis de masă, basket, teren de tenis, volei pe plajă, lecții de dans, jocuri pe plajă, program de animații, cursuri de diving, sporturi nautice, închiriere biciclete, închiriere mașini.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), piscină cu tobogane, spațiu de joacă, mini disco, program de animație, baby sitter (contra cost, la cerere).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi (în lobby și pe plajă), sală de fitness, aerobic, aqua gym, polo pe apă, darts, boccia, tenis de masă, basket, teren de tenis, volei pe plajă, lecții de dans, jocuri pe plajă, program de animații.



Facilități contra cost

Health Club (saună, jacuzzi, 8 camere de masaj, baie turcească), coafor, biliard, nocturnă și echipament de tenis, cursuri de diving, magazine, săli de conferință, servicii medicale, servicii de spălătorie, sporturi nautice, închiriere biciclete, închiriere mașini.



Bine de stiut

Paturi suplimentare: pat de o persoană în camerele standard, canapea extensibilă în camerele premium.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 851 camere: 283 camere Premium cu vedere la piscină sau parțial la mare (cca. 40 mp; recent renovate), 248 camere standard cu vedere la grădină (cca. 40 mp), 290 camere standard cu vedere la piscină sau parțial la mare (cca. 40 mp), 12 camere Deluxe (cca. 72 mp – dormitor, living), 18 suite Junior (cca. 93 mp – dormitor, living, 2 balcoane).

Dotări camere: baie cu cadă/ duş, uscător de păr, oglindă pentru make-up, TV satelit, telefon în cameră și baie, mini-bar, facilităţi ceai/cafea, seif, aer condiţionat, balcon/ terasă; servicii zilnice de menaj.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.