Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MOEVENPICK RESORT AND SPA EL GOUNA


Descriere

Descriere: Movenpick Resort Spa este un complex de 5 stele situat pe malul marii, avand un centru spa cu servicii complete si o piscina in stil laguna inconjurata de palmieri. Hotelul ofera vedere panoramica asupra Marii Rosii, fiind o alegere excelenta pentru turistii interesati de relaxare, sporturi acvatice si plaja.

Tip masa: Demipensiune, All Inclusive.

Localizare: Movenpick Resort Spa este localizat la 1 km de centrul de golf El Gouna, la cateva minute de centrul statiunii El Gouna, cu arhitectura pitoreasca si numeroare atractii, la 30 km de Hurghada si la 35 km de aeroport.

Plaja: Movenpick Resort Spa este situat pe malul marii avand plaja privata cu nisip si intrare lina in mare. Se ofera sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.

Dotari camere: Movenpick Resort Spa are camere dotate cu aer conditionat, seif, telefon, TV satelit, minibar, baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Movenpick Resort Spa ofera clientilor receptie 24 de ore, wi-fi gratuit in toate zonele publice, 6 restaurante, 3 baruri, 3 piscine exterioare, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape gratuite atat la piscina cat si pe plaja, sala de conferinte pentru 500 persoane, curatatorie, magazine, schimb valutar, parcare, coafor, discoteca, program de divertisment, centrul Spa, sala fitness, aerobic, volei de plaja, fotbal, darts, terenuri de tenis, biliard, tenis de masa, sporturi acvatice.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.movenpick.com/en/africa/egypt/el-gouna/resort-el-gouna/overview/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie