Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JUNGLE AQUA PARK PICKALBATROS


Descriere

LOCALIZARE

Jungle Aqua Park 4* este situat la numai 500 de metri de plaja Marii Rosii. La doar 15 minute se afla Aeroportul International Hurghada, iar la 20 de minute centrul orasului.

FACILITATI

Hotelul este perfect pentru vacantele in familie. Copiii se pot distra la Kids Club, unde in fiecare zi se organieaza, de catre personalul specializat, ateliere de arta, jocuri si multe alte activitati.
Aqua Park: 35 de tobogane (21 pentru adulti si 14 pentru copii).
Sunt puse la dispozitie servicii de transfer, de spalatorie si de schimb valutar.

RESTAURANT

Restaurante: Mediterranean, Alfredo (specific italian), LAsiatique (specific asiatic), Tagine (specific oriental), Le Marche (specific international), Zum Kaiser (specific german), Aqua Park Restarant, Club MC, Beach Bar Snacks
Baruri: Jungle Bar, Indigo Bar, Jaz Bar, Columbus Bar, The Colonies, Il Gelato, Orange Bar, Aqua Park Bar, La Veranda Bar and Shisha Corner, La Brioche, White Elefant Bar, Beach Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: A.C., T.V., seif, minibar, telefon, balcon/terasa cu vedere la piscina/gradina, baie dotata cu produse pentru ingrijirea personala si uscator de par.

STANDARD BUNGALOW ROOM WITH POOL OR GARDEN VIEW (46 m2) - zona de adulti si cea de copii sunt despartite de o perdea
FAMILY BUNGALOW ROOM WITH POOL OR GARDEN VIEW (46 m2) - zona de adulti si cea de copii sunt despartite de o usa glisanta

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie