Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Arabella Azur Resort 4* este situat pe malul Marii Rosii, la doar 10 km de Aeroportul International Hurghada. Cu un recif privat, resortul pune la dispozitie explorarea vietii acvatice.

FACILITATI

La Arabella Azur Resort 4* veti putea desfasura diferite activitati relaxante precum: sporturi motorizate pe apa sau pe uscat, un joc de tenis, squash, ping-pong, volei, biliard sau un antrenament de fitness pentru amatorii de miscare, o zi linistita la piscina sau la plaja, o sesiune de tratamente corporale si faciale la spa (masaj, sauna umeda si uscata, jacuzzi) sau chiar o seara la bar, urmarind un spectacol. In acest timp, copiii se pot distra la unul din locurile de joaca special amenajate (afara sau in interior).

RESTAURANT

Restaurante: Grill Restaurant (bufet cu specific international si oriental), Bordiehns Restaurant, Al Rauche Lebanese Restaurant
Baruri: Oasis Bar (inghetata, pizza, bauturi), Palms Snack Bar (gustari si bauturi reci), Bierkeller Bar (Pub German), El Khan Bar, Pool Bar

CAMERE

Toate camere dispun de: A.C., T.V., minibar, balcon cu scaune si masa, fierbator, baie dotata cu cada, uscator de par, produse de ingrijire personala, halat si papuci.

STANDARD SEA VIEW ROOM
STANDARD POOL VEW ROOM
STANDARD GARDEN VIEW ROOM
SUPER SEA VIEW ROOM

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie