Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

JW Marriott Marquis Hotel Dubai va primeste in cartierul central al orasului, cu un lux modern si servicii premiate cu vederi uimitoare la apa si la peisajul orasului Dubai. Cu doua turnuri emblematice, JW Marriott Marquis Dubai este situat central, langa Canalul de apa din Dubai. Hotelul cu 1.608 de camere are o colectie de peste 12 restaurante si baruri premiate.Evadati intr-un sejur de lux la JW Marriott Marquis Hotel Dubai.

Facilitati camere

Ridicat deasupra orasului, hotelul JW Marriott Marquis din Dubai ofera 1.608 de camere si apartamente elegante, cu vedere uimitoare la orizontul orasului Dubai, lenjerie de pat de lux, bai din marmura si room service nonstop. Facilitatile includ internet de mare viteza gratuit, telefon cu doua linii, aer conditionat controlat individual, sistem TV interactiv, canale TV internationale, seif in camera, fier si masa de calcat, articole de toaleta de inalta calitate, halat de baie, uscator de par, ziar zilnic la cerere. Camera de lux de 44 mp are un design contemporan, este mobilata cu mocheta si include un TV cu ecran plat, un dulap si un iPod docking station, un pat king-size. Bucurati-va de privelisti superbe ale zonei pline de viata, Business Bay si Burj Khalifa de la una dintre suitele spatioase pe colt aflate la un etaj superior. Aceasta suita de 88 mp cu aer conditionat ofera o camera de zi separata. Este mobilata cu mocheta si include un TV cu ecran plat, un dulap si un iPod docking station. Suita are, de asemenea, un minibar si un frigider. Baia cu pardoseala de marmura este dotata cu cada, dus si articole de toaleta gratuite. 

Facilitati hotel

Bucurati-va de o baie in piscina in aer liber sau de un antrenament in centrul de fitness inainte de a va relaxa cu un masaj la Saray Spa. Club Marquis este o destinatie unica pentru toate nevoile dvs. de fitness si wellness. Bucurati-va de un club de sanatate de 5 stele care ofera antrenament de forta, echipamente cardio de ultima generatie, impreuna cu evaluari personalizate de fitness de la instructori calificati. Centrul de spa are 17 sali de tratament, inclusiv doua sali de hamam private si doua suite private de lux fiind un loc ideal pentru cei care cauta restaurare si reinnoire. La Farine este disponibil un meniu sanatos, care include smoothie-uri si sucuri proaspete ale zilei. Gustati aromele lumii la cele 10 restaurante si lounge-uri ale hotelului, care ofera preparate din bucataria japoneza, italiana, indiana si thailandeza. Descoperiti divertisment live, bauturi artizanale si vederi de neegalat asupra orasului de la elegantul bar Vault. Pentru cei care planuiesc un eveniment in centrul orasului Dubai, Emiratele Arabe Unite, hotelul ofera 80.000 de metri patrati de spatiu adaptabil, inclusiv o sala de bal uimitoare si locuri in aer liber. Situat la etajul 4 al hotelului, centrul de afaceri complet echipat ofera sali de intalnire private si servicii de secretariat.

 

Localizare hotel

Hotelul JW Marriott Marquis Dubai este situat in centrul orasului Dubai, in apropiere de aeroport, Dubai Mall, Burj Khalifa si de Fantile din Dubai.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
CH ( incalzire centralizata )
Rent-a-car
Lux
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie