Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gran Hotel Delfin (Benidorm)


Descriere

Descriere GRAN HOTEL DELFIN:
Hotelul este situat intr-o zona linistita din Benidorm, langa plaja Poniente si are o gradina mare cu piscina in aer liber.

Localizare GRAN HOTEL DELFIN:
Hotelul se afla la doar 10 minute de mers cu masina de parcul tematic Terra Mitica. Clubul de golf Real de Faula este la 3 km iar autobuzele locale opresc in fata hotelului. Aeroportul Alicante este la 56 km iar Aeroportul Valencia la 153 km de hotel.

Plaja:
Hotelul se afla la peste drum de frumoasa plaja Poniente, cu nisip fin si intrare lina in mare.

Dotari camere:
Hotel Gran Delfin are camere moderne, dotate cu: baie cu uscator de par, fereastra sau balcon, aer conditionat/incalzire, Wi-Fi gratuit, TV satelit, telefon.

Facilitati GRAN HOTEL DELFIN:
Hotelul dispune de: restaurant tip bufet, cafenea pe promenada de la malul marii, bar, piscina exterioara incalzita cu sectiune pentru copii, si jacuzzi langa piscina, inconjurate de tarasa pentru plaja cu sezlonguri si umbrele si serviciu de servire a bauturilor si de gradini frumoase. Hotelul are receptie 24h, camera pentru bagaje, muzica live si programe regulate de divertisment.

Alte informatii:
Gran Hotel Delfin notifica turistii ca exista lucrari de constructie in desfasurare in cladirea alaturata, zgomotele putand perturba odihna pe parcursul zilei. In timpul noptii si in lunile iulie si august aceste lucrari sunt sistate conform legilor locale.

Web: www.granhoteldelfin.com/en

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie