Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MarBella Nido Suite Hotel&Villas


Descriere

MarBella Nido Suite Hotel & Villas este un complex de 5 stele destinat exclusiv adultilor ce propune o experienta unica, intampinandu-si oaspetii intr-un ambient elegant si relaxant, oferind o multime de facilitati de calitate si o priveliste de vis catre Marea Ionica.

Localizare
Complexul este situat in localitatea Agios Ioannis Peristeron, de pe coasta de est a insulei Corfu, la 25 de kilometri de aeroport, 26 de kilometri de zona istorica, portul central si Templul lui Artemis, 18 kilometri de Palatul Achillion, 28 de kilometri de Fortareata Veche, 8 kilometri de lacul Korission, 44 de kilometri de Castelul Angelokastro, 52 de kilometri de Muntele Pantokrator.

Facilitati hotel
Complexul hotelier pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: zona de plaja privata, si piscina exterioara cu sezlonguri si terasa cu vedere spre mare, spa si fitness, acces gratuit la internet prin wifi, restaurant si bar, transfer de la si catre aeroport, receptie deschisa 24/7, serviciu zilnic de menaj, servicii de spalatorie si curatatorie, room service, servicii de inchirieri auto si de biciclete, locuri de parcare gratuite, spectacole de divertisment, gradina.

Facilitati camere
MarBella Nido Suite Hotel & Villas detine 70 de unitati de cazare ce dispun de balcon cu vedere spre mare, TV-LCD, acces grauit la internet prin wifi, aer conditionat, ventilator, baie cu cada sau dus si articole de toaleta.  Unele unitati dispun de piscina privata sau cada cu hidromasaj.

Plaja
Hotelul dispune de propria zona de plaja cu nisip privata ce este amenajata cu sezlonguri si umbrele pentru soare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Restaurant
Piscina exterioara
Bar