Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Sandy Beach Resort (Agios Georgios)


Descriere

Descriere:

Labranda Sandy Beach Resort a fost renovat de curand, fiind perfect atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii, complexul oferind si un Mini Water Park.



Localizare:

Complexul hotelier se situeaza pe una dintre cele mai largi si frumoase plaje de nisip de pe insula. Printr-o plimbare scurta se poate ajunge in centrul statiunii unde se gasesc nenumarate baruri, taverne, magazine. Hotelul este situat la 30 km de aeroport, aproape de mare.



Dotari camere:

Hotelul dispune de 562 de camere: 446 camere standard (max 3 persoane), 90 camere cu un dormitor (max 4 persoane), camere cu doua dormitoare (max 6 persoane). Hotelul dispune de camere pentru persoane cu handicap. Camerele sunt dotate cu baie cu cada, uscator de par, aer condieeionat, TV satelit, telefon, mini-bar, seif (contra cost), balcon sau terasa.



Facilitati hotel:

Resortul ofera o multime de servicii si facilitati, inclusiv piscine, un bufet restaurant cu diferite feluri internationale, doua terenuri de tenis, un teatru in aer liber si unul in interior si multe altele, care va vor transforma vacanta intr-o experienta magica.

Gratuit: volei pe plaja, programe de animatie.

Contra cost: Sala de fitness si cele 2 terenuri de tenis, servicii medicale.



Pentru copii:

2 piscine exterioare (la cerere, contra cost), curatatorie teatru in aer liber, mini market, magazin de suveniruri, piscina, mini-club (4 - 12 ani), teren de joaca, meniu pentru copii, bona (la cerere, contra cost).

Pagina web: https://www.labranda.com/en/hotel/labranda-sandy-beach-resort.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie