Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BELVEDERE

   Agios Ioannis Peristeron


Descriere

Bine 7.8 Booking.com Hotel Belvedere este situat în Agios Ioannis Peristeron, in zona de sud a satului celebru Benitses, avand o vedere spectaculoasa la Marea Ionică, peste drum de plajă. Situat la doar 16km de orasul Corfu, 15 km de Corfu Aeroportul International (I. Kapodistrias - CFU) şi la aproximativ 3 km de Benitses, este departe de centrul zgomotos, dar suficient de aproape pentru explorare culturală. Linia de autobuz intern se opreşte chiar în afara hotelului. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:

Situat la 16 km de orasul Corfu, la 15 km de aeroportul international Corfu si aproape de plaja.

Facilitati hotel:

Plaja privata ( umbrele si sezlonguri gratuite), parcare gratuita, lounge pe hol, bar pe hol, bar la piscina, restaurant principal, receptie 24h ( serviciu de trezire dimineata, casuta postala, casete de depozit, Wi-Fi ), doctor la cerere, rent-a-car/bike, taxi la cerere, biliard, lift.

Facilitati camere:

Camerele dispun de balcon privat, baie proprie cu dus, A/C, TV receptie satelit, mini frigider. Majoritatea camerelor au vedere la mare iar altele au vedere catre piscina sau munte.

Sport si Divertisment:

Sporturi nautice, scufundari, excursii cu barca, ciclism, excursii in natura ( contra cost la receptie detalii ).

Concept all inclusive:

Hotelul opereaza pe conceptul All Inclusive.

Bauturi racoritoare: Cola, Cola Light, Orange, Lemon, Seven Up, Apa Minerala/Plata.

Bauturi locale alcoolice: Ouzo, Rom, Vodka, Coniac, Tequila, Gin, Aperitive Grecesti, Bere la draft.

Vinuri locale: alb si rosu.

Inghetata: o gama variata de arome.

Snacksuri, prajituri, sandvisuri.

 

Program de masa ALL INCLUSIVE:

07:30 - 10:00 Bufet Mic dejun (la Restaurantul Principal);

10:00 - 12:30 Bufet snacksuri (la Barul de la Piscina);

12:30 - 14:30 Bufet masa de Pranz (la Restaurantul Principal);

14:30 - 19:30 Bufet snacksuri (la Barul de la Piscina);
17:00 - 18:00 Cafea si dulciuri (la Barul de la Piscina);
19:00 - 21:30 Bufet Cina (la Restaurantul Principal);
21:30 - 23:00 
Bufet snacksuri (la Barul de la Piscina).

 

Bauturile sunt servite intre: 10.00 - 23.00.

Minorilor nu li se vor servi bauturi alcoolice!

ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si penalizare valabile pentru acest hotel le regasiti pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/conditii-plata-penalizare/

Informatii standard

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile standard valabile pentru acest pachet turistic. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-standard/

Informatii precontractuale

Conform OG2/ 2018, la momentul ofertarii unui pachet de servicii de calatorie, atat agentia de turism organizatoare cat si agentia de turism intermediara, trebuie sa furnizeze calatorului informatiile precontractele valabile pentru acest pachet turistic / destinatie. Acestea se descarca de pe link-ul: https://informatiicalatorie.cocktailholidays.ro/informatii-precontractuale/

Informatiile de mai sus sunt valabile si vor fi folosite doar in cazul in care Cocktail Holidays este agentia organizatoare, iar agentia de unde se oferteaza / achizitioneaza pachetul actioneaza ca intermediar.
Cocktail Holidays nu isi asuma raspunderea in cazul in care informatiile de mai sus nu sunt inmanate turistilor, la momentul ofertarii pachetelor.

Oferta generata din sistemul agentiei Cocktail Holidays, impreuna cu informatiile standard & precontractuale sunt parte integranta a contractului privind pachetul de servicii de calatorie achizitionat si nu pot fi modificate decat prin acordul explicit al partilor contractante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.