Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat pe malul mării, în pădurea de pini luxuriantă Sorgun, acest complex de 5 stele are piscine interioare și în aer liber, mai multe restaurante și facilități exclusive de spa. Complexul are și un club pentru copii.Restaurantul Teppanyaki oferă preparate japoneze. De asemenea, oaspeții pot savura și mâncăruri grecești. Alte localuri de luat masa de la Hotelul Voyage Sorgun servesc specialități chinezești, mâncăruri tradiționale turcești, italiene și fripturi. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul Cuisine24, deschis nonstop.

Localizare

Situat pe malul mării, în pădurea de pini luxuriantă Sorgun, acest complex de 5 stele are piscine interioare și în aer liber, mai multe restaurante și facilități exclusive de spa. Complexul are și un club pentru copii.

Facilitati Hotel

Restaurantul Teppanyaki oferă preparate japoneze. De asemenea, oaspeții pot savura și mâncăruri grecești. Alte localuri de luat masa de la Hotelul Voyage Sorgun servesc specialități chinezești, mâncăruri tradiționale turcești, italiene și fripturi. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul Cuisine24, deschis nonstop.

Sense Spa oferă o gamă variată de tratamente de relaxare, inclusiv aromoterapie şi masaje ayurvedice şi cu pietre. Centrul spa cuprinde băi turcești și saune. În plus, oaspeții se pot antrena în sala de fitness, unde sunt disponibile diferite programe de yoga, pilates și gimnastică. Hotelul pune la dispoziție diverse opțiuni de divertisment pentru copii, un miniclub extins, precum și un loc de joacă acoperit și un parc acvatic pe plajă.

 

Facilitati Camere

Bungalourile confortabile și spațioase de la Hotelul Voyage Sorgun au podea de lemn. Includ TV cu ecran plat, minibar şi balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.