Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la aproximativ 100 de metri de coasta Mării Mediterane, acest hotel are zonă de plajă privată, piscină interioară incălzită și piscină in aer liber, cu 2 tobogane de apă. Se oferă Wi-Fi gratuit in hol.

Camerele de la Sherwood Greenwood Resort au aer condiționat și vedere la munte și grădină. Dotările standard includ un TV cu canale prin satelit și baie cu duș și uscător de păr.

Restaurantul principal servește o gamă largă de mancăruri din bucătăria internațională. Se oferă băuturi și gustări pe plajă și langă piscină. Restaurantul à la carte servește mancăruri mediteraneene și specialități italiene.

Sherwood Greenwood Resort oferă gratuit șezlonguri, perne și umbrele de soare. Puteți să jucați baschet și tenis in aer liber sau să vă relaxați la baia turcească și saună. Hotelul are loc de joacă pentru copii.

Centrul orașului Kemer, cu magazine, baruri și cafenele animate, este la doar 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Antalya se află la 50 km de hotel. Serviciul de transfer poate fi aranjat la cerere și la un cost suplimentar.

Se aplică taxe, mai puțin pentru cutie de valori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie