Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SWANDOR HOTEL RESORT TOPKAPI PALACE


Descriere

Descriere: Inspirat din stilul arhitectural al Palatului Topkapi din Istanbul, hotelul a fost construit in anul 1999. Este construit pe o suprafata de 85000 mp, consta in 5 corpuri de cladire si are in total 908 camere. In 2018 au fost renovate zonele generale ale hotelului si camerele deluxe.

Tip masa:Ultra All Inclusive

Localizare :Hotelul este situat la 20 km de aeroportul Antalya si la 17 km de centrul orasului Antalya.

Plaja:Hotelul are plaja privata cu nisip cu o lungime de 200 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat, TV LCD, mini bar, telefon, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, mocheta, balcon.

Facilitati hotel :Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 3 restaurante a la carte (turcesc, italian, pescaresc), 5 baruri, patiserie, aquapark cu 8 tobogane, piscina exterioara, piscina cu valuri, piscina interioara, mini fotbal, teren de basket, amfiteatru, programe de animatie, discoteca, petreceri tematice, centru SPA, baie turceasca, sauna, aerobic, centru fitness, gimnastica in piscina, yoga, tenis de masa, volei pe plaja, dart, boccia.
Servicii cu plata: restaurantele a la carte, bauturile imbuteliate, bauturi energizante, bauturi premium, unele bauturi de import, sporturi acvatice, camera de jocuri, inchiriere teren de tenis, nocturna si echipament pentru tenis, bowling, room service, internet de mare viteza, telefon, masaj si alte tratamente de ingrijire.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), loc de joaca, piscina, bufet pentru copii.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.swandorhotels.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie