Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE ROYAL STYLE HOTEL


Descriere

LOCALIZARE

Side Royal Style 5* este localizat in Riviera Turca, la 7 km de centrul orasului antic Side si 4 km de plaja Kumkoy. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 65 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata (la 260 metri distanta) - cabina de schimb si dusuri cu apa calda, loc de joaca pentru copii, serviciu de transport la fiecare jumatate de ora. Piscina de relaxare - 450 m2, 1,40 m adancime, apa dulce, cabina de schimb; Piscina pentru copii - 21 m2, 35 cm adancime, apa dulce. Prosoape, sezlonguri si umbrele gratuite la plaja si piscine.
Club pentru Copii (4 - 12 ani): Localizat pe plaja. Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Activitati sportive si de relaxare de grup sau individual - volei pe plaja, darts, tenis de masa, boccia, gimnastica acvatica, aerobic, jocuri pe plaja sau la piscina.
Sporturi acvatice - centru partener pe plaja
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive, spectacole, competitii si muzica live
Facilitati de care turistii pot beneficia la celalalt hotel din complex:
Spa & Wellness: sala de fitness, sauna, bai turcesti, bai cu aburi, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare
Piscine: piscina cu 3 tobogane, piscina interioara

RESTAURANT

Restaurante: Main Restaurant, Chinese Cuisine A la Carte Restaurant, Mediterranean Cusine A la Carte Restaurant, Gozelme House
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Patisserie

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, telefon, WiFi, seif, minibar, aparat de cafea/ceai, baie dotata cu dus si uscator de par.

STANDARD ROOM (28 m2) - un pat frantuzesc/doua paturi single; balcon cu scaune. Capacitate 3 persoane.
SWIM UP ROOM (28 m2) - un pat frantuzesc/doua paturi single; terasa cu sezlonguri de unde se facce accesul direct la piscina. Capacitate 2 persoane.
FAMILY ROOM (37 m2) - un dormitor cu un pat frantuzesc si un alt doritor cu doua paturi single; balcon cu scaune. Capacitate 4 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.