Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ORFEUS PARK HOTEL


Descriere

Hotelul face parte din lantul hotelier Orfeus si ofera multiple servicii si facilitati turistilor.

Localizare

Hotelul Orfeus Park, numit după zeul muzicii din epoca mitologică, este situat în orașul Çolaklı, la 9 km de Side și la 55 km de aeroportul Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul face parte din lantul hotelier Orfeus si detine urmatoarele facilitati: restaurant, baruri, sauna, hammam, servicic de masaj, piscina exterioara, topogane, sala de fitness, tenis de masa, biliard, sporturi acvatice.

Oferind o vacanță de neuitat cu soarele, istoria și natura magnifică din Side, Hotelul Orfeus Park este format din 6 blocuri separate.

Veți putea găsi gusturile unice ale bucătăriei turcești și mondiale împreună în restaurantul nostru, care este servit ca un bufet deschis. Restaurantul nostru servește mic dejun, prânz, pauză de cafea, cină și supă de noapte.

Prânzul este servit sub formă de bufet deschis la snack barul de pe plaja noastră cu nisip fin. În plus, șezlongurile și umbrelele de soare pregătite pentru dvs. vă stau la dispoziție pentru a vă bucura de soare și de mare.

În zonele interioare ale hotelului nostru există un Aqua Park, o piscină exterioară și una interioară, o mini piscină separată pentru copii, o saună, baie turcească, centru de fitness, discotecă, diverse animații și programe de divertisment. Am fi încântați să vă oferim o oportunitate de vacanță de neuitat alături de personalul nostru profesionist al hotelului.

Contra cost: sporturi acvatice, salon infrumusetare, spalatorie, masaje SPA, servicii medicale.

Facilitati camere

Hotelul nostru are un total de 296 de camere, inclusiv camere Standard, pentru familii și pentru persoane cu dizabilități.

În camerele noastre cu design modern; Dotat cu TV prin satelit, Mini Bar, Seif digital, Aer conditionat Split, Telefon, Baie, Uscător de păr.

 

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan