Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Avsallar, la 20 km de Alanya, hotelul Sentido Numa Bay oferă o piscină in aer liber si un loc de joacă pentru copii. Hotelul are o terasă si vedere la mare, precum si un restaurant unde oaspetii pot lua masa. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi in toate zonele si parcare privată gratuită.

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele unităti includ o zonă de relaxare, unde oaspetii se pot destinde după o zi plină. Anumite unităti de cazare se bucură de vedere la piscină sau la grădină. Toate camerele includ o baie privată cu dus sau cadă. Pentru un plus de confort, se asigură halate de baie si articole de toaletă gratuite.

Proprietatea are un salon de coafură.

Hotelul oferă o zonă de plajă privată si un serviciu de inchiriere auto. Side este la 42 km de hotelul Sentido Numa Bay, iar Manavgat se află la 36 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Gazipasa, situat la 63 km de hotelul Sentido Numa Bay.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie