Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Lavitas este situat in statiunea Side la o distanta de 75 de km de aeroportul din Antalya si la 3 km de centrul orasului Site. Construit in 2005 si renovat in 2009, este format din dintr-o cladire de 4 etaje cu 50 de camere disponibile. Plaja este la 350 m de proprietate si este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Hotelul dispune de o piscina exterioara si un centru SPA care ofera servicii de masaj, sauna si hammam. Camerele sunt spatioase si dotate modern cu aer conditionat, uscator de par, televizor, telefon si mini-bar. Alte activitati disponibile sunt mini-fotbal, darts si biliard.

Localizare

Hotelul Lavitas este situat în zona Kumkoy din Side, este aproape de o plaja cu nisip si are acces usor la facilitatile locale. Oaspetii pot ajunge cu usurinta la aeroportul din Antalya, la aproximativ 60 de minute de mers cu masina.

Facilitati Hotel

Receptie deschisa 24 de ore, lift, camera de bagaje, serviciu de schimb valutar, servicii medicale, restaurant principal, restaurant a la carte, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, terasa cu sezlonguri, centru SPA, baie turceasca, baie de aburi, masaje, tratamente, program de animatie, divertisment de seara.

Facilitati Camere

Wi-Fi, aer conditionat, TV, telefon, baie privata cu dus si articole de toaleta, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.