Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LARISSA MARE BEACH


Descriere

Hotelul a fost construit în 1994, suprafata totala de 7000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2004. Hotelul este format dintr-o cladire de 3 etaje. Localizare: Hotel Larissa Mare Beach Kemer este situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de Kemer, în Beldibi, pe plaja. Facilitati camere: Dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, telefon, Mini-bar (gol), seif (contra cost), balcon, servicii de curatenie si intretinere - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna. Facilitati hotel: Restaurant principal, 2 baruri, piscina in aer liber, spalatorie, baie turceasca, sauna, animatie, plaja proprie, pietricele. Piscina si plaja: umbrele, paturi si saltele - gratuit.

Localizare:

Hotel Larissa Mare Beach Kemer este situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de Kemer, în Beldibi, pe plaja.

Facilitati camere:

Dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, telefon, Mini-bar (gol), seif (contra cost), balcon, servicii de curatenie si intretinere - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna.

Facilitati hotel:

Restaurant principal, 2 baruri, piscina in aer liber, spalatorie, baie turceasca, sauna, animatie, plaja proprie, pietricele. Piscina si plaja: umbrele, paturi si saltele - gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.