Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul Alanyei, în apropiere de mare. Cel mai apropiat aeroport este Antalya (AYT), distanța este de aproximativ 110 km.

Dotări

Resortul cu aer condiționat cu 8 lifturi dispune de 682 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. O cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar se numără printre facilitățile locului de cazare. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat, sufragerie, bucătărie și baie. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon, un televizor și WiFi (gratuit) creează confort optim. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție 5 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă 342 de camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

6 piscine exterioare promit răcorire înviorătoare, în timp ce piscina interioară oferă băi și distracție indiferent de vremea de afară. În plus există 2 piscine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost), distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Resortul oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, volei și minigolf. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca aerobic în apă și aqua-fitness, iar contra cost plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu banana, canoe, catamaran și parasailing. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un hamam și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, o baie de aburi și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 3 restaurante, o cafenea, un bar, un pub și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. Pentru preferințe speciale, resortul are la dispoziție și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În resort sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie