Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA

Descriere

Purtând un nume inspirat de apele cristaline ale Mării Mediterane, Crystal Luxury Sunset Resort & Spa este situat pe malul mării și are o plajă privată lungă de 250 m. Acest complex cu o arhitectură unică pune la dispoziția oaspeților piscine în aer liber, 11 tobogane de apă și un centru spa. Complexul oferă servicii all inclusive excepţionale.

Localizare

Este situat la 65 de km de aeroport , la 3.5 km de orasul Side si la 2 km de localitate.

Facilitati Hotel

Restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, 7 restaurante A la Carte( mediteranean, turcesc, pescaresc, Asiatic, international, Fine Dining) , piscine exterioara cat si o piscina interioara, 9 tobogane acvatice, cinema, centru SPA, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, baie cu aburi, aerobic, aqua aerobic, squash, darts, bocce, masaj, biliard, bowling, lectii de tenis, program de animatie. Plaja proprie cu nisip. Pentru copii: 2 piscine, 4 tobogane acvatice, loc de joaca, mini club, baby phone, incalzitor pentru sticle de lapte, blender.

Facilitati Camere

Baie proprie cu dus, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, set de ceai si cafea, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.