Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB FELICIA VILLAGE

Descriere

Hotelul Felicia Village este situat pe malul mării, la 95 km de centrul orașului Antalya și la 85 km de aeroport. Hotelul se află la 19 km de Side. A fost construit în 2003 , hotelul are 240 de camere.

Localizare

Hotelul Felicia Village este situat pe malul mării, la 95 km de centrul orașului Antalya și la 85 km de aeroport. Hotelul se află la 19 km de Side.

Facilitati Hotel

Club Felicia Village Hotel pune la dispoziție un restaurant principal , trei restaurante a la carte ( italian , pește , grill ) , 4 baruri , cafenea , brutărie , piscină cu tobogane de apă , piscină , piscină pentru copii , saună , hamam turcesc fitness , volei pe plajă , baschet , aerobic , gimnastică în apă , boccia , darts , club și loc de joacă pentru copii , sport , mini discotecă , programe de animație seara , discotecă , divertisment seara , parcare.

Servicii cu plată
Babysitting , servicii medicale , coafor , masaje , telefon , internet , sporturi nautice , tenis de noapte , biliard , seif , băuturi alcoolice între orele 0:00 și 10:00 , sucuri de fructe proaspete , spălătorie , autobuz de transfer către magazinele Manavgat și Side.

Facilități pentru copii
Club și loc de joacă pentru copii.

Plajă
Plaja de nisip . Șezlongurile, umbrelele și prosoapele sunt gratuite.

Facilitati Camere

TV, minibar , aer condiționat, seif (contra cost ) , uscător de păr și telefon. Alte informații : minibar care conține băuturi răcoritoare la sosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.