Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul istoric al Antalyei, nu departe de o plajă. Până la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 15 km.

Dotări

Clienții vor avea o ședere relaxantă în cele 90 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre serviciile complexului se numără o cameră de bagaje. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții care doresc să se informeze despre excursii pot să o facă la biroul de organizare a excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o bibliotecă. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, un seif și un minibar sunt disponibile contra cost. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită presei de călcat pantaloni. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În băi stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Complexul oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. O terasă însorită invită la zăbovit. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește activitățile de petrecut timpul liber, locul de cazare oferă pe lângă partide de golf și un hamam și terapii prin masaj contra cost. Echipa de animatori a complexului propune programe de divertisment pentru copii și adulți. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în unul din cele 3 restaurante (nefumători, bufet și à la carte). Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare halal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie