Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARIA PALACE SUNNY BEACH


Descriere



Localizare

Localizat intr-o zona foarte linistita din statiunea Sunny Beach, hotelul Maria Palace este situat la aproximativ 500 de metri distanta fata de plaja.

Facilitati hotel

Construit in anul 2021, hotelul Maria Palace pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: receptie 24/7, Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, transfer aeroport, birou schimb valutar, rent a car, camera pentru depozitarea bagajelor, servicii de spalatorie, curatatorie si calcatorie, loc de joaca pentru copii in zona de piscina, asistenta medicala, restaurant cu terasa, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, sezlonguri si umbrele gratis la piscina, fitness, magazin de suveniruri, salon de infrumusetare, parcare.

Facilitati camere

Toate camerele sunt amenajate in stil modern si dispun de aer conditionat, mini bar, seif, televizor, telefon, Wi-Fi, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului, baie cu dus si uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Rent-a-car
Recepție 24h