Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT Evrika Beach Club


Descriere

Locatia sa privilegiata, facilitatile si serviciile de inalta calitate sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ofera acest hotel pentru un sejur de neuitat la malul marii Negre. Facilitati hotel
Club Evrika este unul dintre cele mai accesate hoteluri din regiune, mai ales pentru faptul ca detine un mini-aquaparc propriu (cu acces exclusiv pentru oaspetii hotelului), iar pentru serviciile deosebite pe care le ofera turistilor este important ca au primit de la prestigiosul "Holiday Check" premiul "Holiday Check Tophotel Award". Asadar acest hotel ofera oaspetilor sai numeroase facilitati: restaurant bulgaresc, italian si asiatic, restaurant pentru nefumatori, lobby bar, lounge bar, piano bar, snack bar, bar la piscina, bar pe plaja, sala cu jocuri electronice, amfiteatru, sala de conferinte, sali de conferinta, internet (contra cost), coafor, magazine pentru suveniruri, jacuzzi, centru spa, programe de animatie pentru copiii intre 4-12 ani de 6 ori pe saptamana (pe grupe de varsta 4-7 ani, 8-12 ani), la cerere baby-cot (se achita separat), spectacole, muzica live si programe de animatie seara.

Localizare
Hotelul Club Evrika este situat in zona de nord a statiunii Sunny Beach, la aproximativ 20 de metri de plaja si aproape 40 de km distanta de aeroportul Burgas.

Activitati/Divertisment
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai doua locuri de joaca pentru copii, sala de gimnastica, fitness, volei de plaja, polo de apa, darts, tenis de masa, mini fotbal, miniclub "RiuLand" , 2 terenuri de tenis, lectii de tenis, sporturi de apa, calarie, ciclism si mini-golf.

Facilitati camere
Camerele resortului Club Evrika ofera vedere catre mare sau munte si sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par, balcon, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, seif (conta cost).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Parcare
Asistenta medicala
Sala de conferinta
Schimb valutar
Acces internet
Permite animale de companie

Locatie