Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Blue Pearl este situat pe plajă, în prima linie de hoteluri, la doar 600 de metri de mers pe jos față de centrul stațiunii Sunny Beach.

Facilitati Hotel

Renovat în 2021, hotelul dispune de următoarele facilități: recepție, birou de schimb valutar, aer condiționat în zonele publice, restaurant principal cu terasă în aer liber, lobby bar, bar la piscină, seif la recepție (contra cost), spălătorie (contra cost), masă și fier de călcat (la cerere), Wi-Fi gratuit în zonele publice, parcare (contra cost), asistență medicală, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, club pentru copii, programe de animatie, baby cot (gratuit, la cerere), șezlonguri și umbrele la piscină și pe plajă (în funcție de disponibilitate), jocuri electronice (contra cost), fitness. Hotelul nu accepta animale de companie. 

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu baie cu duș și uscător de păr, minibar, TV prin cablu, telefon, aer condiționat, balcon (nu toate camerele duble) cu masă și scaune. Apartamentele au baie cu cada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie