Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Sunrise este situat la aproximativ 350 m de plaja, in zona central-nordica a statiunii Nisipurile de Aur.

Facilitati hotel

Hotel Sunrise oferă oaspeților săi următoarele facilități: recepție, seif la receptie (contra cost), bar în lobby, bar la piscină, lounge cu TV, birou schimb valutar, restaurant cu terasă, restaurant a la carte, Wi-Fi in intregul hotel, 4 piscine exterioare, 1 piscină exterioară pentru copii, piscină interioară cu sectiune speciala pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscine, scena exterioara si sala pentru programele de animatie, centru SPA (contra cost), salon de infrumusetare (contra cost), spalatorie/curatatorie (contra cost), Jacuzzi (gratuit), shuttle la/de la plaja publica, tenis de masa, club pentru copii, teren de tenis (contra cost), teren de volei (contra cost), parcare (contra cost). Hotelul accepta animale de companie de maxim 5 kg (contra cost, necesita confirmare in prealabil).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de 2 paturi twin sau pat dublu, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, mini bar, telefon, zona de relaxare cu canapea si masa, baie cu dus si uscator de par, balcon. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie