Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Kristal este localizat in Nisipurile de Aur, la 450 m de plaja si la 400 m de centrul statiunii.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: 2 lifturi, restaurant principal, restaurant "Food Corner", piscina interioara, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, lobby, lobby bar, bar la piscina, birou schimb valutar, magazin, rent a car, Wi-Fi gratuit in lobby, pe terasa, langa piscina exterioara si in camere, camera pentru depozitarea bagajelor, servicii spalatorie (contra cost), loc de joaca pentru copii, baby cot (gratuit, la cerere), bufet pentru copii in timpul pranzului si a cinei (01.07-31.08), camera de joaca pentru copii, programe de animatie, mini disco (iunie-septembrie), jocuri electronice (contra cost), umbrela si sezlonguri la piscina, prosoape la piscina (gratuit), fitness, tenis de masa, sah, dimino, mini fotbal, programe de animatie de 6 ori pe saptamana, Zona Relax (contra cost - masaj, Jacuzzi, baie de aburi, Hammam, coafor), teren de tenis (contra cost), biliard (contra cost), parcare (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de balcon cu masa si scaune, aer conditionat, TV cu programe prin satelit, telefon, Wi-Fi gratuit, seif (contra cost), mini bar, baie cu dus si uscator de par. Camerele de tip superior si deluxe dispun si de fierbator de apa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
piscină interioară

Locatie