Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Orhideya Complex este situat în mijlocul zonei de parc a Albenei, la 900 m de plajă și de zona de magazine, baruri și restaurante.

Facilitati Hotel

Facilitățile oferite de Complex Orhideya sunt : recepție 24/7, serviciu de trezire, schimb valutar, seif la recepție (contra cost), bibliotecă pe plajă, animație, piscină în aer liber, piscină pentru copii, restaurant principal cu terasă, 2 lobby baruri, cafenea, bar la piscină, amfiteatru, trasferuri private, Wi-Fi gratuit în zona de recepție, lobby bar și lângă piscină. În plus, oaspeții beneficiază și de scări rulante care îi duc și aduc la/de la plajă.

Facilitati camere

Complexul este format din două hoteluri separate - Orhideya și Orhideya Park, care oferă camere și apartamente dotate cu sistem de aer condiționat, telefon, TV, canapea, birou cu scaun, minibar (contra cost), baie cu duș și balcon mobilat cu scaune și masă. În plus, camerele se pot conecta cu camera alăturată pentru familiile cu copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie